Een bridge conventie die niet mag ontbreken als u bijvoorbeeld biedermeier rood speelt of Acol. Ooit bedacht door Mike Smolen Deze bridge conventie is een toevoeging op Stayman bridge conventie.

Een voorbeeld

 De hand van ZuidBiedverloop
HVT97NoordOostZuidWest
HV741sapas2♣pas
H52♦Pas?? 
97    

U heeft vernomen dat er geen 4 kaart hoog is. Door nu 3♥ te bieden (dus een sprongbod) belooft u een vierkaart ♥ en een 5 kaart ♠ Mocht de 1 sans openaar een 3 kaart schoppen hebben gehad, kan hij er voor kiezen om 4 schoppen te bieden. Doet hij dat niet, dan is de sans openaar verplicht 3 sans te bieden. De conventie voorziet ook om een 64 hoog te kunnen aangeven.

 De hand van ZuidBiedverloop
HVT975NoordOostZuidWest
HB741sapas2♣pas
H52♦Pas?? 
9    

U biedt nu de kleur onder uw 6 kaart, in dit geval 4♥.  Met deze conventie kunt u een 53 of 62 / 63 fit vinden, terwijl de sterkste hand leider wordt, wat meestal een voordeel is bij de start.

Eerlijkheid gebied mij aan te geven dat je ook kunt zeggen dat je in dit geval 3 harten biedt met een 64. Dat geeft wat meer opties, als je wat sterker bent en 4 niv wilt gebruiken voor controle biedingen. Neemt wel veel ruimte weg om op 4 niveau een 6 kaart aan te geven